Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de başlattığı operasyona destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Terör örgütü unsurları ile kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize, “Bir sıcak dua ile bir avuç fındık” diyerek yola çıkan ve başlattığı kampanya ile tüm okullardan da destek bulan TÜGVA Düzce İl Temsilciliği bugün Valilik Makamında Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile bir araya geldi.

Makamda düzenlenen törene öğrenciler de katıldı.



“Çocuklarımız bizim geleceğimiz”
Yapılan bu kampanyanın kendisini duygulandırdığını kaydeden Düzce Valisi Zülkif Dağlı şöyle konuştu:

“Hepsi birden bu çalışmaya katılarak duaları ile birlikte duygularını da kattılar. Söylendiği gibi işin biraz da bahanesi belki ama çocuklarımızın içindeki duyguyu uyandırmak ve televizyonda olu biteni, askerimizin ne aşamada, güvenlik kuvvetlerimiz ne yapıyor diye çocuklarımız daha fazla takip etmeye başladı. Bu gerçekten gurur verici bir olay. Kalplerinin orada olması çok önemli bir olay. Sevgi dolu yüreklerinden dolayı çocuklarımızı kutluyoruz. Bu iyi niyetten dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz.”



“Büyük bir ilgi ile karşılaştık”
TÜGVA Düzce İl Temsilcisi İsa Yazıcı kampanyaya ilişkin şu bilgilendirmelerde bulundu:

“İlimizin tüm okullarından Afrin’de mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz için “Bir sıcak dua ile bir avuç fındık” kampanyası başlattık. Kampanya sürecinde tüm okullara resmi yazılar ulaştı ve kardeşlerimizden şunu talep ettik, burada amacımız fındık toplamak değil, amacımız her kardeşimizin ailesi ile birlikte bir avuç fındığı kırıp, kavurup, içine de bir mektup ya da dua yazıp bunları askerimize iletmeyi amaçladık. Kampanyamıza da büyük bir ilgi ile karşılaştık. 70’in üzerinde koli mevcut. Bu kolilerin içeriklerini tek tek kontrol edip düzenledik. Bu fındıklarımızı askerlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz.”



Haber: Ö. YILMAZ