Yarın Anıtpark Meydanı’nda tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları  ve odaların katkıları ile Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de düzenlenen operasyonda terör örgütü unsurları ile mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize destek olmak amacıyla düzenlenecek kermesin heyecanı devam ediyor.

Bugün Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (DESOB) düzenlenen törenle, Halk Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurslar ve DEBOB’a bağlı odaların katkıları ile hazırlanan el emeği ürünler kermesi düzenleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay’a teslim edildi.

“Mehmetçiğimize katkımız olsun diye uğraşıyoruz”
Halk Eğitim Müdürü İlhan Çetin düzenlenecek kermese ilişkin yaptığı açıklamada kendisinin de görev yapmak istediğini belirterek şöyle konuştu:

“Yapılan el emeği ürünler satılsın, satılan ürünlerden gelen gelir Mehmetçiğin hesabına aktarılsın diye gayet saf duygularla ürün yapıldı. Bu bir kursun yapmış olduğu ürünler sadece. Bizim Düzce'de el sanatları alanında 100 kursumuz var. Hepsinin yaptığı ürünler var.  Ay yıldızlı bayraklarımızı firografi sanatından yaptık. Onları 50 TL’den satışa sunacağız. Telkari kursundan ay yıldızlı rozetler yaptık onları 5 TL’den satışa sunacağız. 2 tane ebru sanatımız var. Dolayısıyla Mehmetçiğimize katkımız olsun diye uğraşıyoruz.”

“Buradan yapılan bir alışveriş Mehmetçiğe gidecek”
Tüm Düzcelileri kermese davet eden DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ise şu ifadelerde bulundu:

“Buradan yapılacak bir alışveriş o Mehmetçiğe gideceği ve Düzce birlik ve beraberliğini göstereceği için, partilerde de hiçbir ayrım yok, sivil toplum örgütlerinde hiçbir ayrım yok. Ben de varım diyen her şerefli Türk insanının bu çorbada bir tuzu olması için bir alışveriş yapmak, orada canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğimize gidecek. Böyle şerefli bir tabloyu oraya doğru verirsek, buradan Afrin’e gidemedik. Gitsek ne yapacağız asker değiliz. Dualarımız gidiyor onlara.”

“Biz hanımlar olarak maddi manevi askerimizin yanında durmaya devam edeceğiz”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş şunları kaydetti:

“Biz her zaman devletin ve Mehmetçiğinin yanında olmuş vatandaşlarız. Vatan, bayrak söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğunu bilenlerdeniz. Bu birliktelik de bunun bir yansımasıdır. Hiçbir kurum, kuruluş, siyasi parti ayırt etmeksizin birlikteliğin bir yansıması olduğunun göstergesidir. Bu da yarın sahada çok net bir şekilde anlaşılacaktır. Bizler vatanımız için, Mehmetçiğimizin arkasında her zaman var olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bu şekilde de biz hanımlar olarak maddi manevi yanlarında durmaya devam edeceğiz.”

“Oradaki el emekleri zayi olmadan Düzce Halkı lütfen gelip oradan alışveriş yapın”
Son olarak Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, düzenlenen kermese ilişkin şu ifadelerde bulundu:

“Biz Güler hanımla bu fikri oluşturup gitmiş olduğumu siyasi partiler, odalar, sivil toplum örgütleri kime gittiysek gönüllerini sonuna kadar açtılar. Devletimiz, vatanımız, Mehmetçiğimiz için biriz, birlikteyiz dediler. Bu bizi çok mutlu etti. Yarın da Anıtpark’ta bu birlikteliği göreceğiz. O kadar güzel gayret edip çalıştılar ki biz 1 gün diye başladık ama devamını bilemiyorum ne olur bunun. Çünkü çok fazla ilgi, katılım ve teveccüh var. Hava şartlarını dinlemeden, oradaki el emekleri zayi olmadan Düzce Halkı lütfen gelip oradan alışveriş yapın.”

Haber: Ö.YILMAZ