THK Düzce Şubesi Başkanı Kenan Varol kurban derisi toplanması çalışmaları sırasında muhtarlardan beklenen ilgiyi göremediklerini açıkladı.
Varol "THK'nın tüm faliyetleri Düzce'de yapılacak" dedi.
THK Düzce Şube Başkanı Kenan Varol deri toplanma çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Öncelikle kendilerine destek veren kurum kuruluş ve kişilere teşşükür eden Varol, “Geçtiğimiz yıllara göre ilerleme kaydettik ancak muhtarlardan beklediğimiz desteği göremedik. Birde köylerde mahallelerde cami dernekleri var ve vatandaşlar kendi köy ve mahallelerindeki camiilerin derneklerine bağış yapıyor fakat bizim topladığımız derilerden elde edilen gelirlerin büyük bir kısmı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım olarak dönüyor ayrıca muhtarlardan beklediğimiz çalışmayı ve desteği göremedik bu nedenle birinci gün itibariyle gelmeyen bu desteğin ikinci üçüncü günlerde gelmesini bekilyoruz” dedi.
Kenan Varol THK genel merkezi tarafından düzenlenen tüm etkiliklerin çalışmaların ve kursların yeni yılla birlikte tamamanın Düzce'de faliyet göstereceğini söyledi ve tek bir deri dahi toplasak bu çalışmalardan vaz gaçmeyeceklerini dile getirdi.