Her ay düzenli olarak yapılan “Bağımlılık Yapılı Maddelerle Mücadele Koordinasyon Toplantısı” bu ayki birleşimi Cumayeri İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında madde kullanımı ve bağımlılık ile mücadele etmek, bireylerin, özellikle gençleri madde kullanımı ve bağımlılığından uzak tutmak amacıyla yapılan toplantı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İsmail Arız ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, özellikle okul çağındaki çocukların bu illetten uzak tutulmasına ilişkin önemli çalışmalara imza atan ve 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi başından itibaren okul çevrelerinde denetimlerine aralıksız devam eden İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmalarına ilişkin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İsmail Arız, bilgilendirme sunumu yaptı.

Toplantı sonrasında Düzce Valisi Zülkif Dağlı, bağımlılıkla mücadele konusunda denetim ve çalışmalarının titizlikle yürütülmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ