Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yakın çalışma ekibini şekillendirdi ancak söylentiler de beraberinde geldi. Başkan Özlü’nün danışmanları olarak açıklanan Avukat ve Arabulucu Ali Dilber, Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Tuncer, Girişimci Ufuk Yılmaz ve Ergin Çelikağ’ın bu hizmet karşılığında ücret alıp almayacağı sorgulamaya açıldı.

“Ücret ya da maaş almamız söz konusu değil”

Bunun üzerine görüşünü aldığımız Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün sağlık alanındaki danışmanı Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Tuncer, hiçbir şekilde ücret alma ya da maaşa bağlanma gibi bir durumun söz konusu olmayacağının altını çizdi.

“Özlü, Düzce için önemli bir değer”

Bakanlık geçmişi olan Özlü’nün Düzce için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Tuncer, Ankara tecrübesinin memleketine hizmet olarak dün olduğu gibi bugün de yansıyacağını belirtti.

“Onur ve mutluluk duyduk”

Özlü’nün yerel yönetimde üstlendiği bu önemli görevde yanında olmaktan onur ve mutluluk duyduklarını kaydeden Tuncer, “Bu teklif bana ve diğer danışman arkadaşlarıma geldiğinde hiç düşünmeden ‘Evet’ dedik. AK Parti’nin misyonu olan Gönül Belediyeciliği yaklaşımı çerçevesinde hem Düzce’ye hem de Sayın Dr. Faruk Özlü’ye destek olmak için gönüllü olarak bu görevi kabul ettik. Bunun maddi bir karşılığı olamaz. Bu bir gönül işi. Üstlendiğimiz görevin öneminin farkındayız. Sayın Özlü’ye çalışma ekibine bizleri de dahil ettiği için tekrar teşekkür ediyoruz. Toplumun tüm paydaşlarıyla ortak akıl ve beraberlik içerisinde en güzel hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız.”

HABER: C.ÜSTÜNER