Malatya 7’nci Ana Jet Üssü’nden 18.07'de havalanan iki RF-4E tipi keşif uçağı, saat 19.05 sıralarında Akçadağ ilçesi Ekinciler Mevkii’nde düştü. Kazada Kurmay Binbaşı Salih Sezer, Üsteğmen Salih Atalay ile Zeynel Özbahçeçi ve Onur Özkaya şehit oldu. Şehitlerin baba ocağını acı haber ateş gibi düştü. Düzce’den ilk taziye mesajı AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’den geldi.

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN’DEN TAZİYE MESAJI

Keskin, Malatya’daki iki askeri uçağın düşmesi sonucunda 4 pilotumuzun şehit olmasından dolayı derin üzüntü duyduğunu kaydederek, “ Ülkemizi her an her koşulda gece gündüz koruyan ve bizim rahat uyumamızı sağlayan ordumuzun Malatya’daki iki savaş uçağının düşmesi sonucunda; 4 şehidimizin olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Şehit pilotlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

KELEŞ: ACI HABERLE SARSILDIK

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait iki uçağın Malatya 7. Ana Jet Üssü'nden havalandıktan bir süre sonra çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4 şehit pilot için taziye mesajı yayınladı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, " Dört pilotumuzdan gelen acı haberle sarsıldık. Şehitlerimizin aileleri bizim de ailelerimizdir. Onların acısını en derinden paylaştığımızı ifade etmek isterim.Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize sabır diliyorum." dedi.


Haber;S.KAŞKIR