AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, eşi Feridun Keşir ile birlikte 15 Temmuz Darbesi'nin başarısız olmasının en önemli sebeplerinden biri olan Ömer Halisdemir’in Niğde Çukurkuyu’ndaki mezarını ziyaret ederek dua etti. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir köşesinden kahraman asker Ömer Halisdemir’in mezarına ziyaret akını yaşanırken AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de 15 Temmuz’un ilk kurşununun sahibi Ömer Halisdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



ADINI MIH GİBİ ALNIMIZA ÇAKTIK

Şehitlikteki anı defterine de düşüncelerini yazan Keşir, “Aziz Şehidim, 15 Temmuz gecesinin ilk kurşun kahramanı aziz şehidim. Sen ne şerefli bir babanın, ne şerefli bir evladısın. Bugün burada tüm Türkiye var. 15 Temmuz’dan sonra senin adını, atanı tüm Türkiye mıh gibi alnına çaktı ve asla unutmayacak. Hakkının helal et! Bıraktığın emanete, vatana, bayrağa bizler de sımsıkı sahip çıkacağımıza namusumuz üzerine söz veriyoruz. Hz Peygamber yanında olsun yerin. Emanetin vatan ve bayrak, namusumuzdur şehidim. Hakkını helal et!” şeklinde yazdı.

SİZİNLE NE KADAR ÖVÜNSEK, SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

Şehitlikteki ziyaretten sonra babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile annesi Fadime Halisdemir’e taziyelerde bulunan Keşir, “Sizinle ne kadar övünsek, size ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehidimizi sizler yetiştirdiniz ve bu vatanın tarihini değiştiren bir asker armağan ettiniz. Allah sizlerden razı olsun. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.