TÜRSAB Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki (Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu) tur acenteleri temsilcileri olarak davet edilmeleri üzerine Isparta ve Burdur illerine, hem rotalarına eklemek hem de turlara katılmak isteyen vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak adına öncesinde gezip-görmek amacıyla bir seyahat düzenledi.



Böylece acenteler tur hizmeti almak isteyen vatandaşlara çeşitli seyahat rotaları ile daha iyi hizmet sunacak ve önceden gördükleri için vatandaşı daha etkili bir şekilde bilgilendirebilecek.

Ancak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak adına gerçekleştirilen bu gezi, bazı basın yayın organlarında göreve geldiği haftalarda Kardüz’ün kayak merkezi olamayacağını söyleyen İl Kültür Turizm Müdürü Resul Taştan’ın eski görev yaptığı il olan Isparta’yı tanıtmak amacıyla tur acentelerini davet ettiği şeklinde lanse edildi.



Bunun üzerine TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner, yaptığı yazılı basın açıklaması ile çıkan haberleri yalanladı.

“Bu gezi ülkemizin turizm potansiyellerini üyelerimize tanıtmak amacıyla düzenlendi”
İl Kültür Turizm Müdürü Resul Taştan’ın gezide olmadığını ve çıkan haberlerden rahatsızlık duyduğunu kaydeden Güner, şunları kaydetti:

“TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu olarak düzenlemiş olduğumuz Isparta ve Burdur illerini kapsayan info gezimize Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu illerinden üye acentelerimiz katılmışlardır. Gezimizin amacı üyelerimizin bu illerdeki turizm potansiyellerini tanıyarak tur programlarında bu illere yer vermeleri ve bu bölgelere turlar plânlamalarıdır. Yapılan bu organizasyon TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu tarafından organize edilmiş olup Isparta’da bulunan bir otelin sponsorluğunda gerçekleştirilmiştir. Ülkemizin Turizm potansiyellerini üyelerimize tanıtmak amacıyla düzenlenen info gezilerimiz önümüzdeki dönemde de farklı illere yapılacak ziyaretler ile devam edecektir. Sayın İl Kültür Turizm Müdürümüz Resul Taştan’ın düzenlenen faaliyetle ilgisi bulunmamaktadır.”

Haber: Ö.YILMAZ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ