Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen Liseler arası tiyatro festivalinde Afer Tütüncüoğlu özel ödülünü alan Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri bugün Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Düzce Eski Belediye Başkanı Afer Tütüncüoğlu da vardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afer Tütüncüoğlu, böyle bir ödülün verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a yaptığı bu organizasyon için teşekkür eden Tütüncüoğlu, öğrencileri de kazandıkları bu başarıdan dolayı kutladı.

Daha sonra konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı konuşmasında bu yıl ilk kez yapılan tiyatro festivalinin büyük ilgi gördüğünü ve verilen ödüllerin birinin Afer Tütüncüoğlu adına verilmesinin büyük bir onur olduğunu vurgulayarak, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini ve Düzce’de sosyal alanda gelişmeler olacağının vurgusunu yaptı. 

Son olarak Başkan Bayram ve Afer Tütüncüoğlu’na teşekkür eden Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Mecit Güneş, başarının asıl mimarlarının öğrenciler olduğunu ifade ederek, yapılan bu organizasyon için Belediye Başkanı İsmail Bayram’a teşekkür etti.

Haber; R. BAL