Dün gece kazalar konusunda hareketli dakikalar yaşandı. Gece saatlerinde değişik yerlerde meydana gelen 3 ayrı kazada 10 kişi yaralanırken yaralılardan ikisinin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

İlk kaza saat 21.00 sıralarında D-100 karayolu Doğanlı mevkiinde meydana geldi. Düzce istikametinden Kaynaşlı istikametine giden Bayram Çolak idaresindeki 81 AY 058 plakalı minibüs, Doğanlı'dan D-100 karayoluna çıkan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 81 BS 454 plakalı araçla çarpıştı. Kaza, karşıya geçmek isteyen 81 BS 454 plakalı araç şoförünün Bayram Çolak ideresindeki aracı farkedememesi sonucu gerçekleşti. Kazada 6 kişi yaralandı. Minibüste bulunan Bayram Çolak, Ahmet Canbolat ve Celil Çarıkçı hafif yaralanırken otomobilde bulunan Ahmet Ertüğrul ve Mustafa Kocabaş'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yaralılar olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından tedavileri yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Ahmet Ertuğrul ise Hayri Sivrikaya Hastanesi'ne kaldırılırken Ertuğrul'un iç kanama geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ballıca Köyü'nde de kaza oldu.

Gece saatlerinde meydana gelen diğer bir kaza ise Ballıca Köyü'nde meydana geldi. 81 BE 541 plakalı Hasan Macit idaresindeki motosiklet ile Bülent Küçük idaresindeki 81 DH 732 plakalı araç çarpıştı. Çarpışma sonucunda yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Macit yaralanırken yaralı olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patpat devrilince üç kişi yaralandı.

Hasanlar Köyü mevkii Yığılca yolu üzerinde Patpat olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucunda 3 kişi yaralandı. Patpatın tekeri çıkıp yuvarlanınca üzerinde bulunan biri erkek üç kişi yaralandı. Yaralılar, kendi imkanlarıyla hastaneye geldikten sonra tedavi altına alındı.