Ak Parti'nin üç Düzce Milletvekili seçim sonrası katıldıkları ilk canlı yayın programı GÜNLÜK'te Erol Tayhan'ın sorularını cevaplandırdı.Partinin Düzce'de elde ettiği yüzde 70.8'lik başarıyı değerlendiren üç Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, başarının parti politikasının yanında partinin 7 Haziran seçimleri sonrası seçmenin verdiği mesajı almasına bağladılar.

            ÖZLÜ:HALKIN MESAJINI ALDIK

Milletvekili Dr. Faruk Özlü "7 Haziran'da alınan seçim sonuçlarını çok iyi değerlendirdik.Genel Merkezde çalışma grupları kurduk. 7 Haziran seçimleri sonrası milletin verdiği mesajı aldık ve bu mesaj ışığında seçime hazırlandık.7 Haziranda ciddi bir ders aldık ve 1 Kasım'a da dersimize çalışarak geldik" diye özetledi.. 

            KEŞİR: MİLAT OLUŞTURACAK BİR SEÇİM

"Biz bir lider toplumuyuz" diyen Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'de alınan başarıyı "Cumhuriyet tarihinde milat oluşturacak bir seçim" olarak yorumladı.

            ARSLAN: BEŞİNCİ DEFA 3-0

Üçüncü dönem Ak Parti Düzce Milletvekili olarak TBMM'de Düzce'yi temsil edecek olan Fevai Arslan'da başarıyı "Düzce bize 3 kasım 2002 'den itibaren partimize hep destek verdi. 2002'den bu tarafa beşinci defa  3-0..Düzce'nin sağduyusuna güveniyoruz" diye özetlerken  verdiği tarihsel örnekler de seçmenin karar vermesinde etkili olduğunu vurguladı.

Haber;E.TAYHAN