Düzce’de cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı öğleden sonra şiddetini artırınca D 655 karayolunda araçlar zincir takmak zorunda kaldılar. Kar yağışı akşam saatlerinde Bolu dağında etkisini göstermeye başlayınca araç sayısındaki azlık nedeniyle temizlenen yol tekrar karla kaplandı.
Düzce’de cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini gecede sürdürdü.
Kar yağışı nedeniyle D 100 karayolu Bolu dağı geçişinde herhangi bir sorun yaşanmazken, D 655 karayolu Kabalak ve şifalı su mevkilerindeki rampalarda TIR’ların zorluk yaşaması üzerine Düzce’den Akçakoca istikametine giden TIR ve çekicilere zincir takma mecburiyeti getirildi. Kaynaşlı Bölge trafik istasyon amirliğine bağlı ekipler D 655 karayolu Boğaziçi mevkiinde Akçakoca istikametine giden araçlara zincir uygulaması yaptılar. Araçlarında zincir bulundurmayan TIR sürücüleri geriye dönerek dinlenme tesislerinde beklerken, bazı oto sürücüleri de kar nedeniyle ilerlemekte güçlük çekince araçlarına zincir takmak zorunda kaldılar.
Tem otoyolu Bolu Dağı Tünel geçişinde ise Karayolları ekiplerinin yoğun gayreti sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, D 100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde araç trafiğinin azlığı nedeniyle Karayolları ekiplerinin temizlediği yol tekrar karla kaplandı. Ekiplerin tuzlama çalışmalarının ardından yol asfalt görünümüne kavuştu. Bolu Dağı Bakacak ve Karanlık dere mevkilerinde kar yağışı ile birlikte yoğunlaşan sis nedeniyle Yol kenarında bulunan aydınlatma lambaları sürekli yanar halde tutuldu. Kar yağışı bu kez yolların kapanmasına neden olmadı.