Düzce Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Samet Çabuk ve vakıf üyeleri, bugün yaptıkları basın açıklamasıyla, silahlı kuvvetlerimize yapılan saldırıları kınadıklarını bildirdi. Başkan Çabuk, bölücülerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi.

Çabuk, “ Son zamanlarda artan terör olayları ve gelen şehit haberleri, şehitlerimiz ailesi kadar bizleri de derinden üzmüştür. Yüce Türk Milleti’nin varlığına ve bütünlüğüne kasteden hain teröristlere, bu ülkede vatanını seven duyarlı insanlar oldukça hiçbir zaman bölücü amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki; devletin zirvesinde yapılan kısır tartışmaların da bir an önce son bulması gerekir. Her gün gelen şehit haberlerine karşı kesin ve kalıcı çözümler istiyoruz. Şehitler üzerinden siyaset yapılmasın. Gün konuşma günü değil icraat gösterme günüdür. Konu başka ülkelerdeki milletlerin güvenlik ve iç çatışmaları olunca gösterilen karalılık ve atılan adımlar, sıra Türkiye ye gelince neden gösterilmiyor bunu da anlayabilmiş değiliz.” Dedi.

 “Türk askerimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz paha biçilmez” diyen Çabuk, hainlere bedel ödetilmesini istedi.

“Milletimizin gözbebeği olan silahlı kuvvetlerimize yapılan saldırıları şiddetler kınıyor ve lanetliyoruz. Artan terör olayları karşısında Türk Milleti’nin sabrı kalmamıştır. Artık sizin de sabrınız tükensin ve verdiğimiz bir şehidimize karşılık binlerce teröristin öldürülmesini istiyoruz. Bir Türk dünyaya bedel ise bu hainlere bu bedel ödetilsin. Malumunuz üzere bundan 10 ay öncesinde 1 askere karşılık 1027 esiri serbest bırakan bir devletin askeri bu kadar kıymetli ise bizim Türk Askerimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz için paha biçilemez ve gereken anında yapılmalıdır.” Diyen Çabuk, şehit ailelerine de başsağlığı diledi.

HABER:H.İŞCAN