5-6 Ağustos tarihleri arasında Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla ağırlanan ulusal medya temsilcileri Düzce’de yapılan ‘”Basın Zirvesi”nde bir araya geldi. Televizyon, radyo ve gazete temsilcilerinin yer aldığı ekip 2 gün boyunca Düzce’nin yerel güzelliklerini tanıyacak.

Sabah saatlerinde Düzce’ye gelen yaklaşık 70 kişilik ekibin ilk durağı Düzce Belediyesi oldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret eden temsilciler, Akçakoca’ya giderek İlçe Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte ilçe merkezindeki sosyal alanları gezdi.





Düzce Belediyesinin tanıtım etkinliği programı kapsamında Akçakoca’da bulunan bir restoranda ağırlanan misafirlere Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de eşlik etti. Yemek sırasında Başkan Yemenici ulusal basın temsilcilerine Akçakoca’nın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Akçakoca ilçesini gezen misafirler şehir merkezine gelerek 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Kusursuz Kafeyi de ziyaret ederken gittikleri yerlerde bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.




Öte yandan Düzce’de yapılan Basın Zirvesi’nin Düzce’nin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.

Haber: Ö. YILMAZ