Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bu kez 53 yaşındaki Süleyman Mutlu’ya umut oldu.  Aziziye Mahallesi’nde tek başına yaşayan Mutlu, yaşadığı hastalıktan dolayı felç kaldı. Kullandığı tekerlekli sandalyenin kırılması üzerine   Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği  akülü bir sandalye ile Mutlu’nun yardımına koştu.
 

 
Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yıldız  ihtiyaç sahibi vatandaşlarının mutluluğunu görmek kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Süleyman Abi bize müracaatta bulundu. Görmüş olduğunuz kırık arabası ile hayat mücadelesi veriyordu. Müracaatının ardından derneğimizi değerli üyeleri Mustafa ve Fatih Bey sayesinde kardeşimizin kırık arabasının yerine akülü bir araba verdik. Bize destek olarak bizi mutlu ediyorlar bizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak onları mutlu ediyoruz. Bu arkadaşımız yalnız bir şekilde hayat mücadelesi veriyor. Bizde onun verdiği mücadeleye biraz olsun destek olmak istedik. Bu arkadaşımızın mutluğu olduğunu görmek bizi daha da mutlu ediyor. Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Bağışlayanlardan Allah razı olsun.”
 



Derneğe teşekkür eden Süleyman Mutlu şöyle konuştu: “Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği’ne çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle İsmail Bey ve Didem Hanım ve diğer çalışanlara teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinize minnettarım. Bizim gibi engelli vatandaşlara yardımcı olduğunuz için hepinizden Allah razı olsun. Bu güzel derneğe ve bu derneği yönetenlerden Allah razı olsun.”