Uzun bir sürenin ardından yapılan ve yeni hizmet yerinde hizmet vermeye başlayan Düzce Üniverisitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, hasta kayıtlarına da başladıklarını belirterek, “Açılışın ardından hastane de çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Hasta kayıtlarına da başladık. Şu an 7 katlı hastanenin 4 katında hizmet vermeye devam ediyoruz. Şu an en büyük sorunumuz personel. Bu sıkıntının da çözülmesi halinde hastanemiz tam kapasite ile çalışmalarını sürdürecek. Şimdilik mevcut imkanlarla sorunsuz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“Yol konusu da kısa süre içerisinde çözülecek.”

Yol sorunu olduğu da bilinen Üniversite Hastanesi'nde yol çalışmaları da devam ediyor. Yol konusunu da değerlendiren Dikici, “Şu an Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut'un başlattığı yol çalışmasında sona yaklaşılıyor. Bunun dışında alternatif yollarda yapılacak. Seçimlerin ardından yol çalışmaları tam anlamıyla ele alınacak. Hastalarımız Konuralp Belediyesi Halk Otobüslerine Çoban Kavşağından itibaren yol güzergahı üzerinde binerek hastanemize gelebilirler.” şeklinde konuştu.

Düzce'den önce Üniversite Hastanesi Mobese'ye kavuştu.

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi modern yapısıyla da dikkat çekiyor. Hastaların sorun yaşamamaları ve hastanenin takibini sağlamak için Hastanede mobese sistemi de var. Hastane içinde acil girişinden polikliniklere, otoparktan servislere kadar her yerde 78 kamerayla takip sağlanıyor. Hastaneye bugün öğleye kadar mesai saatlerin içinde ise 630 hasta, 20'de yataklı hasta girişi yapıldı. Yapılan hasta kayıtlarıyla birlikte eski hizmet binasından yaklaşık yüzde 20 oranında fazla hastaya hizmet verildiği gözleniyor. Hastanenin tam anlamıyla hizmet vermeye başlamasında ise 2 bin hastaya hizmet verebileceği söyleniyor.

Üniversite Hastanesi'ne telefonla ulaşmak isteyenler için santrel numaraları ise:

(0380) 542 13 90 ( 91-92-94-95 )