Yapımına başlanan ve inşaat çalışmalarının sona erdiği şimdi ise çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı yeni Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yataklarına da kavuşuyor. İki ay önce Hastanenin bazı odaları için yataklar getirilmişti. Bugün de İzmir Devlet Malzeme Odası'ndan alınan yataklarda Hastanenin yeni yapılan binasına getirildi.

90 adet muayene odası yatakları, 6 jenekolojik masa, 4 hasta muayene sedyesi, 6 hidrolik amaçlı sedye ve 6 katlarda kullanılacak sedye getirilen yeni Üniversite Hastanesi binasıyla ilgili bilgi aldığımız Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Bünyamin Dikici, “ Yeni gelen malzemelerle Hastanemizdeki yapım aşaması bizi daha da heyecanlandırdı. Çalışmalarımız sizinde gördüğünüz gibi tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı bitirerek belirttiğimiz tarihte hastaneyi hizmete açacağız. Buradaki çalışmalar zaten Ekim ayında tamamlanarak bize teslim edilecek.” şeklinde konuştu.

Hastanenin yeni yerine mevcut kadroyla geçmesi halinde sorunlar yaşanacağına da değinin Dikici, “ Şu anda en büyük sorunumuz eksik kadromuzun bulunmasıdır. Hastaneye geç taşınma ihtimalimizin tek nedeni de bu eksik kadrodur. Eğer bu sorunda halledilirse eksiksiz bir şekilde yeni Hastanemizde hizmet vermeye başlayacağız.” ifadelerini kullandı.