Açıldı açılacak derken 13-14 Şubat'ta yeni yerine taşınacak olan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde personel sorunuyla birlikte ön plana çıkan diğer bir sorun ise yol olarak gösteriliyor. Bu konuda Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut'un nasıl bir girişimde bulunacağı merak edilirken Aykut'un Konuralp ile yeni hastane binası arasında yol çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Yapılan yol çalışmalarıyla birlikte hava şartları da olumlu olursa yolun kısa süre içerisinde tamamlanması beklenirken bu yolla birlikte bir sorun olarak ta halen Konuralp Belediyesi Özel Halk Otobüsleri'nin Düzce Merkez'e girememesi gösteriliyor. Özellikle Konuralp ile Üniversite Hastanesi arasında bağlantının da sağlanmasıyla birlikte bu sorunun da çözülmesi gerektiği gözler önüne seriliyor.

Çoban kavşağından dönen otobüslerin şehir içine girmesiyle birlikte Düzceliler hem Konuralp'e hem de Üniversite Hastanesi'ne daha rahat ulaşım sağlayacakken bu konuda Düzce'deki yetkililerin de girişimde bulunması bekleniyor.

Diğer taraftan yol sorununun da çözülmesiyle birlikte Üniversite Hastanesi'nin daha olumlu şartlarda hizmet vermesi beklenirken özellikle Konuralp Düzce hattında çalışan otobüslerin şehir içine girmesiyle birlikte yol sorununun tam olarak ortadan kalkması bekleniyor. Yetkililerin bu konuyu ilerleyen günlerde gündeme getireceği de konuşulan konular arasında.