Günümüzde önemli bir yere sahip olan Teknopark konusunda bilgi vermek için Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Düzce'den gelen katılımcılar için program düzenlendi. Programa Düzce'den AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, TSO Başkanı Metin Büyük, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı ve Düzce Üniversitesi öğretim görevlileri katıldı.

ODTÜ Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen programda ilk olarak Teknopark ile ilgili sunum yapılırken Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Tuncay Birand da yaptığı sunumda Teknopark'ın ODTÜ'ye kazanımlarından ve projenin faydalarından bahsetti. ODTÜ Teknopark Genel Müdürü Mustafa İhsan Kızıltaş ise yaptığı sunumda Teknopark projesinden bahsederek projenin faydalarına ve önemine değindi.

Konuşmaların ardından ODTÜ bünyesinde hizmet veren teknoloji firmaları gezildi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Programda Teknopark'ın Düzce Üniversitesi'ne gelmesi halinde sağlayacağı faydalar üzerinde görüş alışverişinde de bulunuldu.