Düzce Üniversitesi'nde yapılacak çalışmalar için ödenek arayışına girilmiş ve Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay çalışmaların başarılı olduğunu, üniversite için 1.5 trilyon ödenek sağlandığını ifade etmişti. “Son Nokta” programına katılan Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, yaptığı açıklamada üniversiteye ödenek geldiğini ama ödeneğin 1.5 trilyon değil 1 trilyon olduğunu belirtti.

Şerifoğlu, “Ek ödeneklerden bu zamana kadar 11 trilyon aldık. Bu ödenekler için Miletvekillerimiz başta olmak üzere ilgili görevlilerle hep koordineli olarak çalıştık. Son olarakta Milletvekili Celal Erbay aracılığıyla üniversiteye ödenek sağladık. Bu ödeneğin 1.5 trilyon olması gerekiyordu ama biz ödeneğin 1 trilyon olacağını öğrendik. Bunun neden böyle olduğunu bilmiyoruz. Zaten bize 1 trilyon gelecekti ama biz 1.5 trilyon istemiştik. Paranında bugün yarın hesaba yatmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu şu an ana planda iki proje olduğunu bunlardan birinin hastaneyi tamamlamak diğerinin ise teknopark projesi olduğunu da sözlerine ekledi.