Düzce Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nun Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Öğretim Görevlisi Özlem Mansuroğlu, Düzce Üniversitesi Kütüphaneler ve Dokümantasyon Daire Başkan Vekili Tahir Güney ile birlikte televizyonumuzu ziyaret etti.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olan Özlem Mansuroğlu, Ağustos ayında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladığını belirterek, her zaman desteğini yanında hissettikleri Düzce basını ile ilişkileri sıcak tutma adına tanışma ziyaretlerine başladığını kaydetti.

Düzce Üniversitesi'nin yeni kurulan bir ünivesite olmasına karşın hızla büyüyüp geliştiğinin altını çizen Mansuroğlu, bu gelişimi kamuoyuna duyurmada yazılı ve görsel basınnın önemli katkısının olduğuna dikkat çekti.

Düzce Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak basın çalışanlarıyla daha sık biraraya gelmeyi amaç edindiklerini belirten Mansuroğlu, her yıl artan öğrenci sayısı bu yıl 12 bine ulaşan Düzce Üniversitesi için basınla dün olan güç birliğinin yarın da artarak süreceğini söyledi.

Haber; C. ÜSTÜNER