Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, tesis yapımı için belirlenen yerleri gezmek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce programına Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ederek başlayan Usta, Vali Dağlı ile tesis yapımı için belirlenen yerlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.




Ziyaretin ardından Usta ve beraberindeki heyet, Kaynaşlı’ya hareket etti. Fenerbahçe gibi Kaynaşlı’yı gözüne kestiren bordo mavili kulübün başkanı, Kurugöl, Gırgın Çayırı ve Çamlıbel Göleti’ni yerinde gördü. Usta’ya Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar rehberlik etti. Bayraktar'dan bilgi alan Usta, teknik heyetle belirlenen alanları arazi araçları ile gezdi.



İncelemelerin ardından Kaynaşlı Belediyesi'ni ziyaret eden Usta, Bayraktar’a plaket verdi. Usta, ilçedeki Trabzonlular Kıraathanesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.



Usta, Düzce’deki programını Düzce Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen 50. yıl Trabzonsporlular Birliktelik Gecesine katılarak tamamladı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü.



Usta’ya yemekte Düzcespor Başkanı Cihat Algün de eşlik etti.



Gecede bir konuşmaya yapan Usta, Trabzonspor'un zirveye oynayacak bir takım olduğunu söyledi.



Zor şartlar altında iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getiren Usta, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gerçekten çok zor günler yaşadık. Ancak şunu bilelim ki, Trabzonspor bir tırmanışta, zirveye yaklaşıyor ve yaklaşmakta. 'Bu sene nasıl bir takım olacak' diye düşünüyorsunuzdur. Bazen ben sosyal medya ya da farklı yerlerde taraftarların 'Transferler nerede?, Bu sene daha iyi olacak mıyız? diye soruları oluyor. Söyleyeceğim şey şudur; biz, bütün bu isteklerle birlikte, bu sene iyi ve kaliteli bir takım olmak için, emin olun en az taraftarlarımız kadar aceleciyiz, sabırsızız. Ama ne olur sabredin."

Konuşmaların ardından Usta, Trabzonspor'un kurulduğu yıllarda 4 yıl forma giyen Ahmet Ziya Genç'e bordo-mavili takımın formasını hediye etti.

Haber:Y.SEVER