Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretleri kapsamında Uzunmustafa'da yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşmasına yenilenen belediye kadrolarını tanıtarak başlayan Başkan Özlü, mahalleliden gelen taleplerin tek tek dinledi.



Mahallede bulunan eksikleri ve vatandaşların beklentilerini ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte not alan Başkan Özlü, konuların hızla çözüme kavuşturulması için talimat verdi.


Mahalle toplantısında Başkan Özlü güzel bir sürprizle de karşılaştı. Başkan Özlü'nün Türkçe öğretmenliğini yapan İbrahim Duran da toplantıyı izleyen vatandaşların arasındaydı. Türkçe öğretmenini karşısında gören Başkan Özlü, duygusal anlar yaşayarak, "Öğretmenler çocukların hayatını yönlendiren, onların geleceğine, kişiliğine iz bırakan kişilerdir. Benim öğretmenlerimin de üzerimde emeği çok fazladır. Türkçe öğretmenim İbrahim Duran'ı burada görmekten mutluluk duydum. O yıllar ikimizin de gözünde canlandı. Kendisine emekleri için teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum." şeklinde konuştu.