Düzce Üniversitesi’nin devletten alınan bütçeler dışında en büyük gelir kaynağı olan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, 7 Şubat’ta kongreye gidiyor. Bugüne kadar Düzce Üniversitesi’ne önemli katkıları olan vakıf 7 şubat Salı günü saat 14.00’de Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda genel kurulunu gerçekleştirecek.

Uzun bir süre kapatılması yönünde baskılar yapılan ve adeta karalama kampanyası başlatılan vakfın iktisadi işletmesi sayesinde Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın 2011 yılı içerisinde 2 milyon 10 bin 404 lira ciro elde ettiği ve devlete 169 bin 495 lira vergi ödediği açıklandı. Vakıf Başkanı Veysel Çakar imzasıyla üyelere gönderilen yazıda vakfın gelir kaynakları kalem kalem belirtildi ve iktisadi işletmenin vakıf için ne denli olduğunun önemi vurgulandı.

Vali , Belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşu başkanları başta olmak üzere Düzce’nin önde gelen sanayici ve işadamlarının yer aldığı Düzce Kalkınma ve Tanıtma vakfı 7 Şubat’ta yapılacak genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek ve belirlenen yeni yönetim 2014 yılına kadar görev yapacak.

Haber; Ü. ÇETİN