Dün akşam Çamköy’de yaşanan ve 5 ailenin evsiz kalmasına neden olan yangın sonrası evleri yanan ailelerin yaraları en kısa sürede sarılacak. Bugün Çamköy’e giden Vali Adnan Yılmaz, evi yanan aileleri ziyaret etti. Yanan evlerde incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, İl Afet Acil Durum Müdürü Ali Kartal'dan yangın hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz,yangın mağduru vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinlerken, evi yanan Kaçmaz, Gezmez, Nalbant, Avay ve Aksak ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, devlet olarak gerekli yardımı sağlayacaklarını ifade etti.

ÇAMKÖY'DE "5 EV ALEV ALEV YANDI"... AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇAMKÖY'DE ÇIKAN YANGNIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... 

"ROMANLAR EVLERİNE KAVUŞUYOR" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ....

Kızılay'dan Yardım

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü ekipleri, yangında evini kaybeden ailelere gıda ve eşya yardımında bulundu.

Çamköy Mahallesi'nde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileleri ziyaret eden ekipler, ailelere yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda yardımlarından oluşan malzemeleri teslim etti.
Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz, yangın sonrası ailelere çadır ihtiyacı olup olmadığını sorduklarını söyleyerek, ailelere battaniye, yastık, yatak, mutfak seti, hijyen malzemesi ve tüplü soba yardımında bulunduklarını belirtti.

Haber: H. İŞCAN