Düzce Valisi Zülkif Dağlı Öncü TV’nin 23.yıldönümünü tebrik etmek için Öncü Medya Grubunun Cedidiye Mahallesinde bulunan yayın binasını ziyaret etti.

Çalışanlara başarı diledi
Dağlı, çalışanların ellerini tek tek sıkarak görevlerinde başarılar diledi. Dağlı, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ve kurum çalışanları ile görüştü.

Çalışmaları yerinde gördü
Tonyalı, Öncü TV’nin Düzce’nin ilk yerel televizyon olarak yayına hayatına başladığı tarih olan 21 Şubat 1994’ten bugüne devam eden 23 yıllık yayın hayatında yaşananları Vali Zülkif Dağlı ile paylaştı. Televizyonun kuruluşunun 1. yıldönümünde yapılan canlı yayını izleyen Dağlı, kurumun hatıra defterini inceleyerek, günün anısına hitaben duygu ve düşüncelerini yazdı.



Dağlı ziyarette haber merkezini, rejiyi, montaj odaları ve stüdyoları gezerek Tonyalı ve çalışanlardan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Ziyaretin son bölümünde Öncü Medya Grubun bünyesinde bulunan Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner ile gazetenin çalışmalarına ilişkin görüşen Dağlı, başarı dileklerinde bulundu.



Her şeyiyle güzel bir mazisi var
Ziyaret sonunda Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Dağlı, düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Öncü TV’miz Düzce’mizin medarı iftiharı. Bugün itibariyle de 23. yıldönümü kutladı. Gerçekten büyük bir başarı. Her şeyiyle güzel bir mazisi var. Ümidimiz bu güzel hizmetlerine hep birlikte devam etmesidir. İlimizde özel yayın politikasıyla, devletin yanında olmasıyla, ilimize hizmeti temel olarak kendine almasıyla Önder Beyin de okullarıyla televizyonuyla, hem de Manşet Gazetesi’yle yayıncılıkta ve eğitimde güzel hizmetleri var. Bunların devam etmesini temenni ediyoruz. Daha nice yıllar temenni ederek iyi dileklerimizi sunuyoruz.”

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.