Düzce Valisi Ali Fidan Düzce TSO Meclis Üyeleri'yle bir araya geldi. Meclis Üyelerinin talebi doğrultusunda gerçekleştiği öğrenilen toplantıya TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdülkadir Albayrakoğlu başta olmak üzere Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun, Baro Başkanı Ali Dilber, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz,OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak,Düzce TSO Yönetim Kurulu üeleri ile meclis Üyeleri de  hazır bulundu.

 
Vali Fidan böyle bir toplantıda meclis üyeleriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek bu tür toplantıların önemi üzerinde durdu. ”Bir arada olmanın önemi büyük” diyen Vali Fidan, “bu tür toplantıları zaman zaman yapmanın yararı tartışılmaz” dedi.
 
Vali Ali Fidan, Düzce’ye geleli 9 ay gibi bir süre olduğunu, bu süre zarfında ilin sorunlarını tespit ettiklerini ve öncelikli olarak belirledikleri sorunlara çözüm aradıklarını belirtti. Fidan, “Burada kurumların iş birliği ile çalışıyor olması çok önemli. Valiliğimizin, belediyemizin, sanayi ve ticaret odamızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını önemsiyorum. İlde bir hareketlilik olacaksa, bir sonuç alınmak isteniyorsa beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor. Özellikle burada Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Biz yaptığımız çalışmalarımızda sizleri yanımızda görüyoruz. Laf arasında küçücük bir ricada bulunmuştuk. Meclis üyesi arkadaşlarımız ricamızı kırmayarak hemen gereğini yaptılar ve Emniyet Teşkilatımıza araçlar kazandırdılar. Buradaki maddi katkıdan ziyade sizler bu duruşunuzla bizim yanımızda olduğunuzu söylemiş oldunuz. İnşallah, bundan sonraki çalışmalarda da beraber güzel işlere imza atarız” şeklinde konuştu:

TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı'da birlikte olmanın ile büyük kazanımlar katacağı kanaatini taşıdıklarını dile getirerek”Biz sizin her zaman yanındayız” dedi. Bu toplantıdaki amacın, şehri yöneten kademelerle birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin bir araya gelmesi olduğunu dile getiren Taşlı: “Sayın valimizle birlikte böyle bir toplantının olması için istişarede bulunduk. Kendilerinin de oluruyla hemen organizasyonu gerçekleştirdik. Düzce’nin ve özellikle sanayicilerimizin sorunlarının gündeme geleceği, toplantıdan ziyade dost meclisi şeklinde bir organizasyon yapmayı amaçladık. Valimizden çok memnunuz. Düzce’nin tüm sorunlarına hakim, sorunlara hızlı şekilde müdahale eden, kurum ve kuruluşlarla organize şekilde çalışan valimizin her zaman arkasında olacağımızı belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

TSO Başkan vekili Abdülkadir Albayrakoğlu'da yaptığı kısa değerlendirmede, daha önce bir sanayicilerin katıldığı dostluk dayanışma toplantılarına yeniden başlanacağını dile getirerek “kendileriyle birlikte olmaktan ve kendilerinin de ilimizde Vali olarak görev yapmasından duydukları mutluluğu” dedi.
 
            ÖZSOY:“BEŞ YIL KALIN”
TSO eski Meclis Başkanı, eski İGM Üyesi Nusret Özsoy'da yaptığı bir konuşmada, ile her gelen valinin kısa sürede ilden alınmasının gelişmeyi engellediğini ve sorunların çözümünü güçlendirdiğini beliterek, vali Fidan'ın Düzce'den gitmemesi gerektiğini dile getirdi.Özsoy:”Sayın valim hiçolmazsa bir beş yıl kalın, bizimle olun, biz sizden memnununuz Düzce mesafe alsın “ dedi:
         
            ŞAHİN: “HERŞEYİMİZ YARIM”
TSO Meclis Üyesi Tuncay Şahin'de Düzce'de 13 yıldır bir çok işin yarım beklediğini hatırlatarak ilk muhalefeti yapan isim oldu. Şahin, Vali Fidan'a hitap ederek “ Biz sizden memnunuz siz kalın ki yarım işler bitsin. Kalıcı işyerlerinin yurt olarak tahsis edilmesi konusunda gösterdiğiniz özveri ve hassasiyetten dolayı tüm Düzce size şükran duyuyor” dedi:

Toplantı birlikte yemek ikramının ardından, tekrar biraraya gelme temennisiyle son buldu.

Haber:E.TAYHAN