Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor’un kendi sahasında Adanaspor’la berabere kalmasının nedenini yeni transfer edilen oyuncuların oynatılmamasına bağlayarak Teknik Direktör Bahri Kaya'ya tepki gösterdi. Şahin, "Bu hoca beni kızdırıyor. 7 tane oyuncu getirmişiz oynatılmıyor. Canım sıkılıyor" derken, Teknik Direktör Bahri Kaya ise bu çıkışın ardından istifasını açıkladı.

Futbolcular arasında uyumun tam olarak sağlanamaması ve yeni transfer edilen oyuncuların oynatılmaması sonucu Adanaspor ile berabere kalındığını ileri süren Vali Şahin, şunları söyledi:

"Bu maçta berabere kalmamızın sebebi var. Sebebin biri, futbolcular arasındaki uyum tam olarak sağlanamadı. Bu hoca beni kızdırıyor. Ben 7 futbolcu getirmişim. Vali olarak ben futbolun a’sını bilmezdim, burada öğrenmeye başladım. Adam tutuyor, 7 futbolcu getirmişim 2’sini oynatıyor. Neden oynamıyor bunlar? Ben buraya Fenerbahçe’den futbolcu getirmişim arkadaş. Para döküyoruz buraya. Para istemek, vermekten zor. Vallahi zor. Vali her şeye müdahale eder. Canım sıkılıyor. Ben 7 futbolcu getirmişim. Hepsi para onların. Neden oynamıyorlar? Fenerbahçe’den adam getirmişiz. Trabzon’dan Ahmet’i aldık, hiç kadroda yoktu. Neden oynamıyorlar?"

Haber; H. İŞCAN