Düzce’nin 11. Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleriyle samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Vali Dağlı, Düzce ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.

“Buraya gelen kimseye neden geldin diye sorulmayacak”
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, bir ilin gelişmesinde bürokratlar ile gazetecilerin iyi ilişkiler ve diyaloglar kurmasının önemine vurgu yaparak, Vali Zülkif Dağlı’dan da her türlü bilginin paylaşılacağı konusunda söz aldı.
Vali Dağlı, Düzce'de ilk göreve başladığı gün verdiği sözün tekrar altını çizerek şu ifadelerde bulundu: “Benim anlayışım şeffaf olmak. Biz burada gizli saklı bir iş yapmıyoruz. Vatandaş buraya istediği gibi gelip gidecek ve direkt benimle muhatap olacak. Gelen kimseye “Neden geldin?” diye sorulmadan kapıdan içeri girebilecek. Zaten bu odayla ilgili yeni bir düzenleme de yapılacak. Bu odanın kapısı asla kapanmayacak yeter ki vatandaş gelsin.” 

Gazetecilerle tek tek tanıştı
Vali Dağlı, gazetecilerle tek tek ilgilenerek hepsini yakından tanımaya çalıştı. Sıcak bir ortamda gazetecilerle sohbet eden Dağlı'ya yeni görevinde başarılar dilendi. Vali Dağlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Düzce Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.