İlk Valilik tecrübesini Düzce’de yaşayan Düzce Valisi Ali Fidan, kısa sürede görevine uyum sağladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren Düzce’yi ilgilendiren tüm etkinliklere katılan Fidan bununla yetinmeyip sosyal olarak halkla bir araya geldiği tüm organizasyonlarda sosyal iletişim becerisiyle Düzcelilerin sevgisini kazandı.

İdari işlerinin yanı sıra son olarak inşaatı devam eden okulların son durumunu inceleyen, Düzce halkının şikayetlerini bizzat dinleyen ve çözümü için çaba gösteren Vali Fidan, tüm bu işlerinin arasında sosyal aktivitelere de katılarak büyük bir sempati kazandı. Kah rafting alanında tulumlarla, kah soyunma odasında Düzcesporlu futbolcuların omuzlarında şampiyonluk sevinci yaşarken akıllarda kalan Vali Fidan, son olarak Off-Road Trial Türkiye Şampiyonası 2. ayak yarışlarında pilot kıyafetleriyle ekranlara yansıdı.

Vali Fidan, Selamlar Köyü’nde yapılan ve ilgiyle takip edilen Off-Road Trial Türkiye Şampiyonası’nda ko pilot olarak yarış aracında objektiflere poz verdi. İşin özü Vali Ali Fidan, kişiliği, sıcakkanlılığı ve samimiyetiyle hemen hemen herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Haber:Y.SEVER