Gümüşova’ya Dalçık kavşak çalışmalarının sorunsuz devam etmesi nedeniyle kurban kesildi. Kurban kesim törenine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Gümüşova Kaymakamı Fatih Akbulut, Düzce Milletvekili Celal Erbay, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, İGM üyeleri, Gümüşova Belediye Başkan yardımcısı ve çok sayıda Gümüşovalı katıldı. Kurban kesim töreni sonrasında konuşan Düzce Valisi Bülent Kılınç, “Gölyaka sapağı Hendek arasındaki duble yol çalışmalarımızın Gümüşova Dalçık geçişinin yapımı için arkadaşlarımız yoğun trafik altında çalışıyor. Dolayısıyla kazaların olabileceği yer ve o yüzden kurban kesmek istedik. Burada vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Ayrıca elektrik direklerinin deplase işleri var. Kamulaştırılacak alanlar var. Ödenek sıkıntımız yok. İnşallah yoğun trafik altında yaşayan Gümüşovalı vatandaşlarımız için de iyi bir çözüm olur. Kentin gelişimi açısından da olumlu olur” dedi.
Vali Bülent kılınç yapımı devam eden Cumayeri sapağındaki köprülü kavşakda çalışmaları inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İncelemelerin ardından Gümüşova'da yeni kurulan tel çekme fabrikasınıda ziyaret eden Kılınç, fabrikada da incelemelerde bulundu.
İnsanımıza iş ve aş sağlamak en önemli amaçlardan birisidir istihdam Türkiye'nin 1. önceliği geçtiğimiz yıl bu arkadaşlar bana geldiler ve organize sanayi bölgesinden yer istediler diyen Kılınç, “yerimiz olmadığı için yardımcı olamadık ancak onlar yılmadı ve bu araziyi kendileri vatandaşdan satın alıp fabrikayı kurdular. Şu anda 150 çalışanı var ve 30 tanesi ilçe kaymakalığımızın açtığı kurslardan buraya geldiler” dedi.