İdarede birliğin sağlanması, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun tesis edilmesi için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla Düzce Vali Zülkif Dağlı başkanlığında, İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali'den uyarı ve talimatlar
Valilik konferans salonunda vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinin katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Vali Dağlı, önemli uyarı ve talimatlarda bulundu.

Dağlı, "Vatandaş odaklı yaklaşım çerçevesinde, tüm kurum ve kuruluşlarımızda, hızlı, etkin, kaliteli hizmet sunulması, yapılan tüm iş ve işlemlerde adalet, eşitlik ve şeffaflık anlayışıyla hareket edilmesi gereklidir." diyerek bu doğrultuda gerekli tüm tedbirlerin alınması ve aksaklıkların giderilmesi konularında kurum amirlerine talimat verdi.

Vali Dağlı ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak tasarruf tedbirleri ile resmi taşıt kullanımlarındaki uygulamalar, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi ve kurumlar arası diyaloğun arttırılması, iş ve işlemlerin takibi, etkin ve hızlı biçimde sonuçlandırılması hususlarında kurum müdürlerine tavsiyede bulundu.

"Sık sık ziyaret edin"
Şehit aileleri ve gazilerin kurum amirleri tarafından sadece belirli günlerde değil sık sık ziyaret edilmesini isteyen Vali Zülkif Dağlı, bunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında engelli vatandaşların rahat erişim sağlayabilmesi için gerekli fiziki düzenlemelerin yapılması konusunda kurum amirlerini uyardı.

Toplantı, kurum müdürlerinin görüş ve önerilerini Vali Dağlı’ya arz etmeleri ile sona erdi.

Haber: C. ÜSTÜNER