Düzce Valisi Bülent Kılınç, TRT'de yayımlanan İpsiz Recep Emice dizisinin çekimlerinin devam ettiği Şifalı su mevkiine giderek oyuncuları ziyaret etti. Başrollerini Kadir İnanir ve Burcu Kara'nın oynadığı dizinin setini ziyaret eden Vali Kılınç, ünlü sanatçı Kadir İnanır ile de uzun uzun sohbet etti. Senaryo gereği dizinin büyük bölümü bundan sonra Düzce'de çekilecek. Ünlü oyuncu Kadir İnanır da özellikle işgal kuvvetleri ile çatışma anlarının yaşandığı sahnelerin çekimi için Şifalı su mevkiinde günlerini geçiriyor. Vali Bülent Kılınç da ünlü sanatçıyı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve set ekibi ile birlikte öğlen yemeği yedi. Dizinin Düzce'nin tanıtımı anlamında önemli bir yeri olduğunu belirten Vali Bülent Kılınç, bu dizi hem tarihimize ışık tutuyor hem de Düzce'nin tanıtımına katkı sağlıyor.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır ise Düzce'nin kültür ve turizm alanında daha fazla yatırıma ihtiyacı olduğunu belirterek, yapılan film platosunun Anadoluda eşi benzeri bulunmuyor. Bu Düzce için önemli bir kazançtır. Düzceli yaşadığı şehre sahip çıkmalı ve tanıtımına da katkı sağlamalı dedi.

İnanır dizinin bölümlerinin neredeyse büyük bir bölümünün Düzce ve çevresinde çekildiğini belirterek rol alan oyuncuların büyük çoğunluğunun da Düzceli olduğunu hatırlattı ve bu Düzce için çok önemli bir gelişmedir. Artık Düzce'nin adı çok daha fazla duyulacak dedi.