Düzce Valisi Bülent Kılınç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Demokratik toplumların birinci kuralı, zamanın gereklerine göre gelişmeyi ve yenilenmeyi bilen çağdaşlaşmanın simgesi olan kadınların, toplumsal siyasal ve ekonomik açıdan özgür ve eşit olmalarını sağlayabilmektir.
Günümüzde de insan hakları standardlarının yükselmesi, demokrasideki olumlu gelişmelerle birlikte kadın hakları mücadelesinde önemli mesafeler kat edilmiştir.Ülkemizde bir çok ülkeden önce çeşitli alanlarda eşit statüye kavuşan kadınlarımızın bu süreçteki çaba ve başarıları dünyaya örnek olmuştur.
Hangi koşul hangi tür zorluk olursa olsun yorulmak bilmeyen aile ve toplumun mihenk taşı, milli mücadelemizin kazanılmasında büyük rol oynayan ilk öğretmenimiz olan kadınlar, her zaman en iyisine layıktır, kadınlarımızın sorunlarının çözümünde devlet vatandaş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Bu düşüncelerle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzre her yaştaki kadınlarımızın 8 mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.