Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini dile getirmeleri amacıyla Düzce Valiliğine veya idari birimlere müracaatlarını beklenmeden, doğrudan temas kurarak toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak için yapılan Halk Günü Toplantılarının üçüncüsü İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, Düzce Valisi Zülkif Dağlı Başkanlığında yapıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı “Halk Günü” kapsamında her ay gerçekleştirdiği buluşmanın üçüncüsü bugün yapıldı. Dağlı, bu kez vatandaşların sorunları, istek ve taleplerini birebir dinledi.

Buluşmada kimi vatandaş kendi sorununu paylaşıp isteklerde bulunurken; kimisi Düzce için kamu yararına istek ve taleplerini Dağlı’ya bildirdi.

Vatandaşların sorunlarının dinlendiği toplantıda sadece Vali Dağlı değil vatandaşların sorunlarının tümüne hitap etmek adına kurum yetkilileri de hazır bulundu.

81 ile gönderilen genelgeye göre her ayın ilk Perşembe günü yapılacak olan halk günleri kapsamında bu ay Salı günü yapılması dikkat çekti. Dağlı ayrıca, 1 Aralık 2016’da yapılan Düzcelilerle ilk buluşmasında vatandaşlarla birebir görüşeceğini belirtmişti.