10 Kasım 2015 tarihinde Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK Terör Örgütü mensuplarınca zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen bombanın patlatılması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Şehit Sabri Altınbaş için babaevi Kaynaşlı’nın Darıyeri Yörükler Köyü’nde mevlit okutuldu. Düzce Valiliği tarafından düzenlenen Mevlid’i Şerif’te şehitlik mertebesine ulaşmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçen Şehit Polis Altınbaş dualarla anıldı.

Düzenlenen mevlüt programına Düzce Valisi Zülkif Dağlı,İl Jandarma Alay Komutanı Bilal Güvenir İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Müftüsü Selami Emen, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AK Parti Teşkilatı Başkan Yardımcısı Okan Acar, Şehit Ufuk Baysan ve Şehit Cihan Aksarı’nın babaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzce Valiliği’nin düzenlediği mevlüt programında Kur'an okundu ve şehitlerimiz için dualar edildi. Mevldin sonunda Şehit Sabri Altınbaş’ın ruhuna yemek ikramında bulunuldu.

Şehit Sabri Altınbaş anısına hazırlanan üzerinde de adının ve Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” Şiiri’nden “Ey Şehit oğlu Şehit; isteme benden Makber, Sana aguşunu açmış, duruyor peygamber” dizelerinin yer aldığı Yasin’i Şerif de mevlide katılanlara dağıtıldı.