Aziziye Mahallesi'nde bulunan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli bir güvenlik görevlisinin rahat tavırlar sergilediğini iddia eden bir vatandaşın, güvenlikçinin masanın üzerinde otururken çekilen fotoğrafını whatsapp ihbar hattımıza göndermesinin ardından Valilik olaya el koydu. Geçtiğimiz Pazar günü çekilen fotoğraftaki özel güvenlik görevlisi ile ilgili "Bu ne rahatlık?" ifadesini kullanan tepkili vatandaş, hastane yönetimini göreve davet etmişti. Şikayeti dikkate alarak hemen harekete geçen Valilik, güvenlik görevlisi S.K. hakkında 2 ayrı soruşturma başlattı.

Valilik: Hasta ve hasta yakınlarıyla tartışmış
Düzce Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede, bahse konu özel güvenlik görevlisinin hasta ve hasta yakınları ile tartıştığı bunun sonrasında fotoğrafın çekildiği kaydedildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi: “Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapan S.K., 5 Şubat 2017 tarihinde hasta ve hasta yakınlarıyla tartışmış ve akabinde de basında çıkan fotoğraf olayı cereyan etmiştir. Bu iki olay hakkında derhal soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma sonucuna göre ilgili personel hakkında işlem yapılacaktır.”