Düzce Valisi Ercan Topaca’nın Merkez valiliği görevine başlamak üzere Ankara’ya gitmesi nedeniyle Düzce Belediyesi ve valilik tarafından katılan yemeğe 650 kişi katıldı.

 Bolu Valisi Ali Serindağ, Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, İl Jandarma Komutanı Sebahattin Toprak, Belediye başkanı Mehmet Keleş, Başsavcı Ekrem Yiğit,  ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, il genel meclisi ve belediye Meclisi üyelerinin eşleri ile birlikte katıldığı  görkemli yemekte duygulu veda konuşmaları yapıldı.

Düzce Valisi Ercan Topaca veda konuşmasında yaptığı tüm çalışmaları düzce için yaptığını, bazen severek bazen de kızarak yaptığı işlerde kırdığı kişiler olabileceğini, ancak yaptığı her şeyi ülkeye hizmet etme bilinci ile yaptığını söyledi.

Topaca, geldiği gün Düzce’ye alıştığını,  kendisine Düzcelilerin belki güç alıştığını, ancak ayrılmaya alışmakta zorlandığını söyledi.

Ak parti Milletvekili Celal Erbay kendine özgü üslubuyla Topaca’nın çalışmalarını överek kendisine yeni görevinde başarılar dilerken, Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da Topaca’nın yerel seçimlerin ertesinde daha önemli görevler üstleneceği fikrine alışılması gerektiğini ifade etti.

İl Jandarma Alay Komutanı Sebahattin Toprak, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Vali Yardımcısı Kemal Kahraman birer konuşma ile Topaca’nın hizmetlerinden bahseden veda konuşmaları yaptılar.

Konuşmaların ardından valilik çalışanları, belediye başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere birçok kişi Ankara yolcusu olan Topaca’ya hediyeler verdiler.

Veda Yemeği programının sonunda Popstar Alaturka yarışmasında Düzce’yi temsil eden Ercan Tok fasıl heyeti eşliğinde bir konser verdi.