Memur-sen Düzce İl temsilciliği İl divan toplantısını yaptı. Bir otelde düzenlenen toplantıya Düzce Milletvekili Osman Çakır, Memur-sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Eğitim Birsen Genel Başkan Yardımcısı Esat Tektaş’ın yanı sıra bazı Kamu Müdürleri de katıldı.


Kahvaltı ile başlayan Divan, Memur-sen İl Temsilcisi Orhan Kılıç’ın konuşma yaptı. Kılıç, 17 Aralık operasyonları üzerinden paralel devlet olarak adlandırılan cemaate yüklendi.
VATAN HAİNLİĞİNİN EN AŞAĞILIK İŞİ
Kılıç, “Ülkemiz üzerinde hesapları olanlar 17 Aralık'ta yeni bir senaryoyu gündeme alarak en dindar kesimi bile kendi çıkarları uğruna dizayn ederek devlet içinde devlet oluşturan paralel bir yapı kurduklarını üzülerek görmekteyiz. din kisvesi altında devletin tüm sırlarını israil ve ABD emrine göre dizayn etmek vatan hainliğinin en aşağılık işidir. Dün ortak akıl mitingleriyle yollara düşen serbest kıyafet eylemleri ile 12 milyon imza toplayarak kamuda başörtüsü yasağının kaldırılmasında önemli rol üstlenen MEMUR-SEN 17 Aralık darbe girişiminden bu güne kadar üzerine düşen milletin iradesini koruma görevini gerektiği yapmaktadır yapmayanda devam edecektir.” dedi.


“ülkemizi ya İslam’dan koparacaklar ya da parçalayacaklar hedef gayet açık” diye sözlerine devam eden Kılıç, “bize düşen ölünceye kadar oyunları bozmak” dedi.
Kılıç, “Şimdi milli gelirimiz 10 yıl öncesinin 5 katına çıkarmış iken memur maaşlarının 10 yıl öncesine göre 3 kat artmasını doğru bulmuyoruz. Ekmek büyümüş ama Memurun ekmeği aynı oranda büyümemiştir. Bu konudaki suskunluğumuz etrafımız yangın yerine dönmüş iken derdimizin asla para olmadığındandır.” dedi.
Memur-sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ve Eğitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı da yaptıkları konuşmalarda MEMURSEN’in yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber; S.KAŞKIR