Düzce’de yaşayan vatandaşlar, hayatlarının siyaset, sağlık, çevre, eğitim, spor ve yerel sorunları gibi alanlarında yaşadıkları sorunların çözümü için çare arayışına girerken öncelikli olarak Öncü Haber’i tercih ediyor. Sorunları hakkında seslerini duyurmak, farkındalık oluşturmak ve çaresizliklerini gidermek adına bizi tercih eden okurlarımız, tarafsızlığımıza, iyi niyetimize güvenerek bizlerİ en az yetkili merciiler kadar önemsediklerini bize gönderdikleri mesajlarla ifade ediyorlar.

 

Haber Merkezimize telefonla ulaşan takipçilerimizin dışında internet ortamında bize sorunlarını iletiyor. Takipçilerimizden son olarak gelen bir mailde yaşadığı problem konusunda çare arayan bir okurumuz, ‘Yetkililere bildirmekten çok sizin  bu konuda daha etkili olacağınızı düşünüyorum.’ cümlesiyle düşüncelerini ifade etmesi Öncü Haber’in halktan yana bir anlayışla hareket etme gayretinin bir karşılığı olduğunu gözler önüne seriyor. Haber Merkezimize maille yaşadığı bir problemi paylaşan vatandaşımız, yaşadığı çevre sorununa dikkat çekerek çözüm için sesinin duyurulmasını talep etti.

Okurumuz mesajında, “Sayın Öncü Haber ekibi. Ben Uzunmustafa Mahallesi pazaryeri mevkiinde ikamet ediyorum. Sizinle önemli bulduğum bir sorunu bildirmek istiyorum. Hemen hemen her gece saat 01.00’dan sonra hava inanılmaz bir şekilde çöplük yakılmasından dolayı solunamaz hale geliyor. Hatta evlerimize kadar giriyor. Bu olayın belediye tarafından Melen boyundaki çöplük alanlarında yakım yapılmasından dolayı olduğu söyleniyor. Canımızdan bezdiké Allah rızası için bu konu hakkında bir haber yapmanızı rica ediyorum. Yetkililere bildirmekten çok sizin bu konuda daha etkili olacağınızı düşünüyorum. İlginizden dolayı şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim.” İfadelerini kullandı.

Bu ve buna benzer çok sayıda mail ve telefon ortamında haber merkezimize ulaşan notlar halkın her sıkıntılı anda “başvuru merkezi” olarak merkezimizi görmesi bizim çalışma azmimizi kat kat daha artırıyor.

Haber:Y.SEVER