Bayrama saatler kala Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram yoğunluğu hala yaşanmıyor. Düzce’de modern bir terminalin bulunmamasından dolayı vatandaşlar terminali tercih etmiyor. Terminalin durumundan dolayı terminale gitmek istemeyen vatandaş, otobüs firmalarını arayarak yerlerini telefonla ayırtıyor. Bunun nedeni ise terminalin moderm bir görüntü cizmemesi olarak ifade ediliyor.
 
Düzce’nin kanayan yaralarından biri olarak hala el atılmayı bekleyen Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram yoğunluğu yaşanmıyor. Modern bir görüntüden uzak olan Düzce Terminaline vatandaşın de gidesi gelmiyor.
 
Vatandaş terminale uğramadan firmaları arayarak gideceği yere biletini bu şekilde temin ediyor. Bu da terminalde bir yoğunşuğun göze çarpmamasına nden oluyor. Vatandaşın terminale gitmek istememesi terminalde bulunan esnafında canını sıkıyor.
 
Esnaf vatandaş biletini telefonla ayırttırıyor. Termina gelip hemen otobüse biniyor ve gidiyor. Biz de bu durumda mağdur kalıyoruz. Bu terminal düzceye yakışmıyor. Bunun böyle olduğunu herkes biliyor.” Ifadelerini kullanıyor.
 
Düzce’ye dışarından gelen vatandaşlar da terminalin Düzce’ye yakışmadığı kanaatinde. Terminalin ne doğru dürüşt bir girişi var ne de bir çıkışı var.” diyen yolcular insanın Düzce’ye bile gelesi gelmiyor.” Şeklinde görüş bildiriyor.
 
Otobüs şoförleri de durumnda muzdarip. Terminalin Düzce’ye yakışmadığını ve dışarıdan gelen bir insanın ilk burada indiğini ifade ediyorlar. Burada inen insan terminali gördükten sonra Düzce’nin içine bile girmek istemiyor. Terminal bu haldeyse Düzce’nin içini merka etmeye gerek yok diyenler bile var.” ifadelerini kullanıyorlar. Bütün bu gelimelere ragmen terminal ile ilgili hala somut bir adım atılmadığı görüşüyor.

 

Haber; R. BAL