Düzce'de yayaların karıştığı ölümlü ve yaralanmalı kazaların artmasının ardından D-100 ve D-655 karayollarında sayısı arttırılan üst geçitlerle ilgili şikayetlet bitmiyor.

D-100 Karayolu Soğancı Kavşağı mevkiinde bulunan üst geçitteki büyük yapım hatasını cep telefonuyla görüntüleyen bir vatandaş, muhabir gibi sıkıntıyı dile getirdi. Öncü Whatsapp İhbar Hattı'na ulaştırdığı videoda tepkili Düzceli, şu ifadeleri kullandı:



"İlginç bir üst geçit"
"Burası Düzce Soğancı mevkii adliyenin olduğu yer, burada bir üst geçidimiz var yıllardan beri bu üst geçidin özelliği engelli vatandaşlar için yapılmış merdivenler. Tabii engelli vatandaşlar nasıl çıkar bu kadar dik olan bir yerden.. Görüyorsunuz çıkış var ancak gördüğünüz gibi engelli inişi yok. Diğer taraftan engelli vatandaşlarımız için çıkış var ama tekerlekli sandalye ile çıktıysa iniş yok. Geçtiğimiz ay bunu medyaya taşıdık Düzce’nin yerel gazetelerinde Düzce Postası’nda yayınlandı ancak şuan herhangi bir çalışma ve tedbir yapılmamış durumda ilginç bir üst geçit."