Son günlerde Düzce'de giyimden elektroniğe, otomotivden beyaz eşyaya bir çok sektörde piyasanın durgunlaşması 'krizin söylentisi bile yetti' yorumlarına neden oldu.

Dünyayı etkilemeye başlayan ekonomik kriz ile ilgili bu kez vatandaşın görüşlerini aldık. Düzceli'ye hem krizi hem de Gedikli’nin 'kriz yolda, fazla harcamayın' uyarısını sorduk.
Ekonomik kriz söylentileri nedeniyle Düzce’de vatandaş şimdiden tedbiri elden bırakmıyor. Kriz beklentisinin her zaman olduğunu söyleyen vatandaşlar herkesin kendi gelir seviyesine göre harcama yapması gerektiği görüşünde.

Kimi vatandaşlar ekonomik krizin Düzce’yi çok fazla etkilemeyeceğini söyleyerek Gedikli’nin uyarısını olağan karşıladı. Kimi vatandaş da zaten harcama yapamıyoruz. Ne var ki neyi harcayacağız diyerek tepki gösterdi.

Mikrofon uzattığımız esnaf ise henüz kriz olmamasına karşın 'para harcamayın' şeklinde yapılan açıklamalara tepki göstetiyor. “Bu tarz uyarılar bizim işlerimizi etkiliyor. Kriz yokken böyle açıklama yapılması yanlış” dedi.

Haber; S. KAŞKIR