Düzce şehir stadının açık tribünü 10 yılı aşkın süredir yapılamadığı için bu bayramda da vatandaşlar tribüne alınamadı ve stat kapısından geri döndüler. Stada girip tribünlerde yer bulamayan vatandaşlar saha kenarına daha sonra atletizm pistine kadar gelerek gösterileri ve törenleri izlediler.
Bu durumda saha içinde karmaşa yaşanmasına neden odu ve görevliler sık sık vatandaşları uyarmak zorunda kaldılar.
Bir an önce açık tribünün onarımının yapılarak halkın hizmetine sunulması gerekiyor. Tören sırasında vatandaşlar çocuklarının resimlerini çekebilmek için telefon ve fotoğraf makinalarının deklanşörüne basarken bazı veliler ise kameralarla hem çocuklarını hemde bayram törenlerini görüntülediler. Bu bayramda tek olumsuzluk stadın açık tribününün yapılmaması nedeniyle stada gelen vatandaşların içerde yer olmadığı için geri dönmeleriydi.
Şehir stadının yanında bulunan Kültür Camii’nin minaresine asılan Türk Bayrağı dikkatlerden kaçmadı vatandaşlar ile protokolünde büyük ilgisini çekti. Kutlama törenlerinde tüm gösteriler büyük beğeni ile izlenirken 35 kişilik Gürcistan halkoyunları grubunun gösterisi uzun süre alkışlandı.
Diğer yandan final sahnesinin hem saha içi hem tribün hem de havadan görüntüsü muhteşem oldu.