Nusrettin Mahallesi İstiklal Caddesi'nde, bulunan bazı iş yeri sahiplerinin araçlarını kaldırıma park etmeleri sonucu vatandaşlar kaldırımı kullanamadıklarını ifade ettiler. Özellikle Atatürk İlköğretim Okulu'nun giriş ve çıkış saatlerinde kalabalık olan caddede öğrenciler kaldırımı kullanamıyorlar ve yolun ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Bu da kazaya davetiye çıkarır cinsten bir durum. Mahalle sakinleri zaten çile haline dönüşen Düzce trafiğinde bir de araçların kaldırımlara park etmesinden dolayı büyük sıkıntı çektiklerini söyleyerek yetkililerden bu duruma çözüm bulmalarını istediler.

Cemalettin Cömert; “Araçlar yüzünden öğrenciler yolun ortasından gitmek zorunda kalıyorlar. Biz korna çaldığımız için vatandaşlar bize tepki gösteriyor. Biz onlara niye korna çalışıyoruz. Çocuklar ezilmesin diye.”

Dursun Kabasakal; “Trafik ekiplerine söylüyoruz. Onlar biz bakmıyoruz diyorlar. Zabıta ekiplerine söylüyoruz. Onlar araç sahiplerini uyarıyorlar ama dinleyen kim.”

Tahsin Yılmaz; “Öğrenciler hergün canlarını tehlikeye atarak yoldan gitmek zorunda değil. Araçların kaldırımlarda durmaması gerekiyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce önlem almalı.”

Haber; Y. ÇALIŞKAN