10 Mayıs 2018 tarihinde Düzce'deki görevine başlayan ve 31 Ocak 2020 tarihi itibariyle 65 yaşını doldurarak emekliliği hak eden İl Müftüsü Hüseyin Can, düzenlenen program ile vedasını yaptı.



Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen Vefa ve Veda Programı'na Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Faruk Özlü, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, protokol üyeleri, bölge il müftüleri, ilçe müftüleri, din görevlileri, müftülük personeli ve davetliler katıldı.



Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Müftü Hüseyin Can’ın Düzce Müftüsü olarak gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan bir video izlendi.



Programda Müftü Hüseyin Can duygu yüklü veda konuşması yaptı. Düzce Müftülüğü'nde mutlu ve huzurlu bir şekilde görev yaptığını dile getiren Müftü Can, "Her şeyin bir sonu var. İnsanoğlu fani bir dünyada yaşıyor. Bizim de hayatımızın bir sonu olacak. Elhamdülillah. Rabbimizin lütfettiği bugünlere geldik ve devletin öngördüğü şekilde emekliliğe dayandık. Bu akşam bu davetimize icabet ettiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Birlikte rahat, huzurlu ve verimli çalıştığım mesai arkadaşlarım ‘Allah’a ısmarladık, hakkınızı helal edin." dedi.



Ardından Vali Dr. Zülkif Dağlı başarılı çalışmaları ve yapmış olduğu hizmetleri için Müftü Hüseyin Can’a teşekkür etti.



Program plaket ve hediye takdimlerinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.