Aziziye Mahallesi’nde yapımı planlanan Emniyet ek hizmet binasında ihale engeli ortadan kalktı. Yüklenici firma inşaat ruhsatı için harekete geçti. Hizmet binasının yakında temelinin atılması bekleniyor.
Milletvekili Fevai Arslan ihale engelinin kalktığı Hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Arslan, 5,5 dönüm arazi üzerine yapılacak hizmet binası için engelin kalktığını ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağını bildirdi.

En yakın zamanda kepçe vurulur
Arslan, “Bu binamızın ihalesine bizdeki bilgilere göre bir itiraz söz konusu oldu. Kamu ihale kurumu son aldığımız bilgilere göre bu itirazımızı değerlendirmiş ve kabul etmemiş. İnşallah en yakın zamanda buraya kepçe vurulur. Burada hem devlet hastanesi hem de ağız ve diş sağlığı hastanemizin binası yapılıyor. Aynı yerde emniyet binasının yapılmasını da isabetli olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki 10 yılda bu emniyet binalarının yeterli olacağını düşünüyorum.”diye konuştu.
Yeni yapılacak olan ek hizmet binasında idari ve destek bölümü yer alacak.

Burada üzülmeyeceğiz
Milletvekili Arslan daha sonra aynı alan üzerinde yapımı devam eden Ağız ve Diş sağlığı Hastanesini inceledi. Hastanenin çalışmalarının aksamadan ilerlediğini belirten Arslan, inşaatın verilen süreden önce bitirileceğini söyledi.
Arslan, “İnşaatın verilen süresinde bitecek olduğunu gözlüyoruz. Diş hastanesi Düzce'de düzgün giden hastanelerimizden biridir. Verilen tarihin önünde gidiyor. Sağlıkla ilgili bir iş çok önemli. Biliyorsunuz devlet hastanesinde bir sıkıntı yaşıyoruz. Bu bizi üzüyor ama inşallah burada üzülmeyeceğiz.”dedi.

Haber: S. KAŞKIR