Ak Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Akçakoca Öğretmen Evi’nde bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay’ın yanı sıra, Ak Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Çakır,  İlçe Kadın Kolları Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

         Toplantıda konuşan, Milletvekili Celal Erbay, kapatma davasına değinerek “ Halkın iradesinin önüne hiç kimse, set çekemez, reddedemez. Bu böyle bilinmeli. Yücelmek istiyorsa herkes halka hizmet etmeli” dedi.

 Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Yakış Yakış, partilerinin  önüne konulan tüm engellemelere rağmen yoluna dümdüz devam ettiğini söyledi.. Yargıtay Başsavcısının açtığı davanın, bütün dünyada ve özellikle AB üyesi ülkelerde tepki ile karşılandığını söyleyen Yakış, Daha önce Cumhurbaşkanlığı seçiminde anlamsız bir sayısal tespitler istenerek, garip bir uygulama yapıldığını, son olarak da de böyle bir dava açıldığını ifade etti.

Yakış son olarak kapatma davası ile ilgili olarak, yargı mensupları ve kararları ile ilgili hiçbir yorum getirilmemesini istedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.