Belediye Başkanı İsmail Bayram Ulaştırma Bakanı'nın ziyaretiyle ivme kazanacak olan Düzce'nin yol ve yaya geçidi sorunlarının 2010'a kadar çözüleceğini vurguladı.

Düzce'yi ikiye bölünmekten kurtaracağız

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın ziyaretini değerlendirdi ve Düzce'nin ulaşım noktasında yaşadığı sıkıntıların 2010 yılına kadar sona ereceği müjdesini verdi. Düzce'de en büyük sorunun alt ve üst yaya geçitlerin yetersizliği olduğunu söyleyen Bayram, ' Düzce'yi ikiye bölünmekten kurtaracağız. E-5'in belli alanlarına yaya üst geçidi açacağız. Öncelikli olarak Kervan'da alt ya da üst geçit olacak' dedi.
Yapılacak olan üst geçitleri en mükemmel şekilde yapmayı planlıyoruz şeklinde konuşan Başkan Bayram, “ Yapmış olmak için yapmayacağız. Bu alt ve üst geçitleri vatandaşın en iyi şekilde yararlanacağı şekliyle yapacağız. Özürlü vatandaşlarımızın zorluk çekmeyeceği, yürüyen merdivenler ve asansörlerle desteklenecek geçitler olacak bunlar” ifadelerini kullandı.

Sorunlar bitecek

Ulaştırma Bakanı'nın ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini yineleyin İsmail Bayram, “Sayın Bakanımız kendisini milletvekili arkadaşlarımızla yaptığımız ziyarette aktardığımız tüm sorunları yerinde gördü. D-5 ve ve D-100'ün Düzce'ye nasıl olumsuz etkilediğini belirlediğimiz program çerçevesinde fiilen göstermiş olduk. Bizi haklı buldu ve 2010 programına alacağını söyleyerek talimatını verdi” dedi.
Yol çalışmalarının 2010'da biteceğini vurgulayan Bayram, “ Biz de projenin gerçekleşmesine katkı vereceğiz. Hal kavşağı sorununu da kaynaklarımızla destekleyeceğiz. Bu sorun 2009'da bitecek” şeklinde konuştu.


Serap AĞIR