Düzce Valisi Zülkif dağlı makamda yaptığı basın toplantısında Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’deyapılan operasyonda 8 askerin şehit, 13 askerin yaralanmasına ilişkin konuştu.
 
BİR TANE BİLE TERÖRİST KALMAYACAK
Dağlı, şehitlerin acısının fazlasıyla yürekleri yaktığını söyleyerek, “Şehitlerimize Allah’ta rahmet diliyoruz. 8 şehidimiz bizim içimizi bir kez daha fazlasıyla yaktı. İnşallah bu son olur. Bu vatanı böldürtmeme, işgal ettirtmeme uğruna bu çalışmalar sonuna kadar devam edecek. O bölgeyi bir tane terörist kalmayıncaya kadar temizleyerek onlara olan borcumuzu öderiz” dedi.
 
DÜZCELİ ASKERİN DURUMU İYİYE GİDİYOR
Operasyonda yaralanan askerlerden Hatay’ın Hassa ilçesindeki hastanede tedavisi süren, Düzce’nin Cumayeri’nin Hamascuk Köyü’nden  Jandarma Uzman Çavuş Şevket Özdemir’in durumu hakkında bilgi de veren Dağlı, Özdemir’in durumun iyiye gittiğini belirtti. Dağlı, “Düzceli Cumayeri’nden bir çocuğumuzun parmağında kırık var ama durumu çok iyi sabah konuştum kendisiyle. Morali de iyi, kendi durumu da iyi. Birkaç gün içinde çıkar diye düşünüyoruz. Buna da gelmiş geçmiş olsun diyoruz” diye konuştu.

Haber: A.SARI